Kemikli Antrikottur, kemik geniÅŸliÄŸinden ötürü parça başına 800-1500 gr. a...
T-Bone Steak’de arkalara doÄŸru gidildikçe kontrfile tarafı aynı büyükl&uum...
Omurganın üst tarafından çıkarılan kemiÄŸin dış kısmıdır. Birinci kalite ızgar...
Lop et diye tabir edilen bonfile, dananın sırtının arka kısmında bulunan bir kastır. Her hayv...
Adını kaburga bitiminden itibaren omurganın üst kısmında yer alan Kontrfile, alt kısmınd...
Dananın incik diye belirtilen kısmının uç kısmından yatay kesilerek çıkarılır...
KüÅŸleme kuzunun bonfilesi olarak da adlandırabileceÄŸimiz lop ettir. Bir kuzudan iki parmak k...
Kuzunun sırtındaki ön bölümdür. Bütün veya kemikleri tek tek yani ka...
Dananın iki kürek kemiÄŸi arasından ve pirzolalık yerinden çıkartılan, kemiÄŸinden ...
1. Kontrfille Kuşbaşı Kıyma 2. Bonfile Bif Str...
1. Gerdan HaÅŸlama Fırın Yemeklik 2. Kol HaÅ...
Bu sitede kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin verimli çalışmasını sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için Çerez Politikamızı okuyun.